Προϊόντα για Ρύζι Carattle (5)

Γυάλινο βάζο 232 ml

Γυάλινο βάζο 232 ml

Γυάλινο βάζο κωνικού σχήματος 232 ml Όγκος: 232 ml
Ζάχαρη βανίλιας - Συσκευασίες

Ζάχαρη βανίλιας - Συσκευασίες

Το 1502, ένα φλιτζάνι σοκολάτας με βανίλια παρουσιάστηκε στον Χριστόφορο Κολόμβο από τον τοπικό άρχοντα - ως ένδειξη μεγάλης τιμής. Αργότερα, αυτή η μεγάλη τιμή μετατράπηκε για τους Αζτέκους σε μεγάλο φόρο τιμής, ο οποίος πληρώθηκε με την ίδια τη βανίλια. Χρήση για Χρήση για ψησίματα, ζεστά και κρύα ροφήματα, διακόσμηση επιδορπίων. Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 27,4 Λίπη (γ / 100γρ)… 1,2 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 4,0 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 247
Άμυλο καλαμποκιού

Άμυλο καλαμποκιού

Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Βάρος: 400 γρ.
Camu camu - σκόνη

Camu camu - σκόνη

Φυσική οργανική σκόνη καμου καμου Καθαρό βάρος: 50 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 28 θερμίδες Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Ρεβίθια - Όσπρια

Ρεβίθια - Όσπρια

Η ρεβίθι είναι ένα τρόφιμο, ένα από τα πιο αρχαία όσπρια στη Μέση Ανατολή, που άρχισε να καλλιεργείται πριν από περισσότερα από 7 χιλιάδες χρόνια. Είναι κοινό σε χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Βόρειας Αμερικής. Από αυτό παρασκευάζονται σνακ όπως το χούμους και οι φαλάφελ. Οι τηγανητοί σπόροι ονομάζονται Λελεμπί. Τα ρεβίθια χρησιμοποιούνται ευρέως στη vegan, χορτοφαγική και ινδική κουζίνα. Παραδοσιακά, η χρήση των ρεβιθιών είναι επίκαιρη για την περιοχή της Μεσογείου. Το ρεβίθι χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλευριού ρεβιθιού, που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην ινδική κουζίνα. Και, για παράδειγμα, στην ιταλική κουζίνα χρησιμοποιείται για την παρασκευή επίπεδων κέικ, των φαρίντατα, αλλά οι ποσότητες καλλιέργειας ρεβιθιού στην Ιταλία είναι αμελητέες. Οι λευκές ποικιλίες σπόρων χρησιμοποιούνται κυρίως για τροφή. Η θερμική επεξεργασία απαιτεί περισσότερο χρόνο από ότι για φακές και μπιζέλια. Οι σπόροι ρεβιθιού χρησιμεύουν ως πηγή ψευδαργύρου και φολικού οξέος.